100. Yıl Kurtboğaz Mustafa Efiloğlu İlkokulu
KURTBOĞAZ MAH. KURTBOĞAZ MERKEZ SK. NO 9/2 AKKUŞ / ORDU

VİZYON

Okulumuzda kendine güvenen, araştırmacı, hoşgörülü, bilinçli, milli değerlerine sahip çikan, ülkesini tanıyan bireyler yetiştirilmesi. Çevreye ve insana saygılı, paylaşımcı, empatik, kendini ve başkalarını seven mutlu insanlar yetiştirilmesi. Çağın her türlü olanaklarından yararlanabilen, motivasyonu iyi, morali yüksek, sevgi ve saygı dolu bir okul toplumu oluşturulması.

MİSYON

İmkanlarımızın elverdiği ölçüde Bilgi Çağının gerektirdiği eğitim ve öğretimi vermek. Öğrencilerimizi çağdaş, bilimsel, akılcı, ve demokratik düşünce yapısına sahip, insan haklarına ve doğaya saygılı, sorumluluk bilincine sahip bireyler olarak yetiştirmek. Zihinsel, duygusal ve bedensel yönden dengeli ve sağlıklı bireyler yetiştirmek. Öğrencilerimize eğitim-öğretim sürecinde çok yönlü ve bilimsel düşünebilme, sosyal bireyler olabilme yolunda rehberlik etmek.

Öğretim Şekli :NORMAL ÖĞRETİM (TAŞIMALI)

NORMAL ÖĞRETİM (TAŞIMALI)

09.00 - 14:30

KALORİFER

SERVİS VAR

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

AKKUŞ´A 19 KM UZAKLIKTA. 11 KM KÖY YOLU, 8 KM ASFALT (ÜNYE - AKKUŞ KARAYOLU) KÖY YOLU GAYET GÜZELDİR.UFAK TEFEK YOKUŞLAR HARİCİNDE DÜZ VE GENİŞTİR.KÖY YOLU ASFALT ÖNCESİ HAZIRLIK ÇALIŞMALARI BAŞLAMIŞTIR. OKLUMUZUN HİZMET PUANI 22, ZORUNLU HİZMET SÜRESİ 4 YILDIR

OKUL KURTBOĞAZ KÖYÜ MERKEZ MAHALLESİNDEDİR.